Jūs izmantojat novecojušu tīmekļa pārlūkprogrammu. Varēsiet iepirkties ātrāk un ērtāk, ja lejupielādēsiet jaunāko Google Chrome vai Mozilla Firefox versiju.
  1. Mājas lapa
  2. Zīdaiņu un bērnu preces
  3. Grāmatas bērniem
  4. Populāra literatūra bērniem
Grāmata. Kur rodas saldējums?

Grāmata. Kur rodas saldējums?

Cena spēkā līdz 2025-12-29
Apraksts
Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas saldējums?” izstāstīts un parādīts, kā no piena top saldais gardums. Lasītājs atklās, kādas izejvielas nepieciešamas saldējuma tapšanai, kā panākt, lai šīs izejvielas “sadraudzētos” un lai saldējums izdotos vienmērīgs pēc konsistences un nepārvērstos nebaudāmā ledus klucī. Saistoši ir uzzināt, kā notiek saldējuma iepildīšana vafeļu konusos, nocietināšana, iepakošana, uzglabāšana un, galvenais, kā saldējuma ražošanas gaitā noder visjaunākās tehnoloģijas. Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards un saldējuma ražotnes eksperti.

Cita informācija

Izcelsmes valsts:
Latvija
Piegādātāja kontaktinformācija:
Apgāds Zvaigzne ABC SIA
Piegādātājs:
maxima

Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.