Jūs izmantojat novecojušu tīmekļa pārlūkprogrammu. Varēsiet iepirkties ātrāk un ērtāk, ja lejupielādēsiet jaunāko Google Chrome vai Mozilla Firefox versiju.
  1. Mājas lapa
  2. Bakaleja
  3. Mērces
  4. BBQ un steika mērces
Mērce siera krēmīgā ĶEKAVA 230ml

Mērce siera krēmīgā ĶEKAVA 230ml

Apraksts
Ātri pagatavojams produkts
Papildus informācija
Nesatur ģenētiski modificētus organismus
Sastāvdaļas
Vistas kaulu buljons (ūdens, vistas kauli, jūras sāls, pētersīļi, melnie pipari, timiāns, lauru lapas), BEZLAKTOZES KRĒJUMS 21 %, SIERA pulveris 9% (ITĀĻU CIETAIS SIERS, MOCARELLA, ZILAIS SIERS, ČEDARAS SIERS, SŪKALU pulveris, nātrija fosfāti), kukurūzas ciete, jūras sāls, baltie pipari.
Lietošanas instrukcija
Gatavs lietošanai, pirms lietošanas ieteicams uzsildīt.
Ražotājs
Ražots pēc AS "Ķekava Foods" pasūtījuma Igaunijā
Uzglabāšanas nosacījumi
Uzglabāšanas temperatūra: no 0°C līdz 25°C.
Iepakojums
Plastmasa

Uzturvērtība (100 g/ml)

Enerģētiskā vērtība 440,00 kJ / 105,00 Kcal
Tauki 8,00 g
Piesātinātas taukskābes 4,90 g
Ogļhidrāti 3,10 g
Cukuri 0,90 g
Olbaltumvielas 5,90 g
Sāls 1,30 g

Ieteicamā dienas deva

  • Enerģētiskā vērtība 105 Kcal
    440 kJ
    5,2%
  • Tauki 8 g
    11,4%
  • Piesātinātas taukskābes 4,9 g
    24,5%
  • Ogļhidrāti 3,1 g
    1,2%
  • Cukuri 0,9 g
    1,5%
  • Olbaltumvielas 5,9 g
    11,8%
  • Sāls 1,3 g
    54,2%

Cita informācija

Izcelsmes valsts:
Igaunija
Neto daudzums (g/ml):
230
Zīmols:
Ķekava
Piegādātāja kontaktinformācija:
Ķekava Foods AS
Piegādātājs:
maxima

Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.