- Apraksts
- Saldējums EKSELENCE ar nugas mērci.
- Sastāvdaļas
- "PIENS, nugas mērce 10% (cukurs, augu eļļas (palmu, rapšu, kokosriekstu), sausais VĀJPIENS, LAZDU RIEKSTI, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, emulgators lecitīni, aromatizētājs), cukurs, SVIESTS, glikozes sīrups, karamelizēti LAZDU RIEKSTI 6% (cukurs, LAZDU RIEKSTI 50%), sausās SIERA SŪKALAS, ūdens, SALDAIS KRĒJUMS, emulgators taukskābju mono- un diglicerīdi, stabilizētāji: baltās akācijas sveķi, guāra sveķi, karagināns; sausais VĀJPIENS, karamele (glikozes sīrups, cukurs, ūdens), dabīgs aromatizētājs. Var saturēt GLUTĒNA, ZEMESRIEKSTU, citu RIEKSTU, SOJAS, OLU daļiņas."
- Alergēns
- Sastāvs: piens un tā produkti, rieksti un to produkti, sojas pupas un to produkti, olas un to produkti
- Ražotājs
- AS „RĪGAS PIENA KOMBINĀTS”, Bauskas iela 180, Rīga, LV-1004, Latvija.
- Uzglabāšanas nosacījumi
- Uzglabāšanas temperatūra: no -18°C līdz -18°C.
- Iepakojums
- Plastmasa
Uzturvērtība (100 g/ml)
Enerģētiskā vērtība | 1087,00 kJ / 260,00 Kcal |
Tauki | 15,00 g |
Piesātinātas taukskābes | 6,30 g |
Ogļhidrāti | 28,00 g |
Cukuri | 24,00 g |
Olbaltumvielas | 2,90 g |
Sāls | 0,13 g |
Ieteicamā dienas deva
-
Enerģētiskā vērtība
260 Kcal
1087 kJ
13% -
Tauki
15 g
21,4% -
Piesātinātas taukskābes
6,3 g
31,5% -
Ogļhidrāti
28 g
10,8% -
Cukuri
24 g
40% -
Olbaltumvielas
2,9 g
5,8% -
Sāls
0,13 g
5,4%
Cita informācija
- Neto daudzums (g/ml):
- 1000
- Zīmols:
- Ekselence
- Piegādātāja kontaktinformācija:
- Rīgas piena kombināts A/S
- Piegādātājs:
Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.