Želatīns Dr.Oetker 20g

Želatīns Dr.Oetker 20g

0.85
42,5€/kg

Iesakām ar

Sviests FARM MILK 82% 180g
Iesakām ar
Biezpiens 9% VALMIERAS 180 g
Iesakām ar
Olas LATVIJAS A/L M 12gab.
Iesakām ar
Apraksts
Želatīns tiek bieži lietots ikkatrā virtuvē. Dr. Oetker želatīns ir caurspīdīgs un ātri sacietē, tāpēc piemērots desertiem, krēmiem, zivju un gaļas ēdieniem. Atklāj jaunas receptes ar Dr. Oetker!
Sastāvdaļas
Pārtikas želatīns
Lietošanas instrukcija
Pagatavošana: pievienot receptē paredzēto želtīna daudzumu siltam šķidrumam un labi samaisiet, lai tas izšķīst. Ja želatīns tiek izmantots saldajiem ēdieniem, to nepieciešams atdzesēt, pirms pievienot krēmam vai biezmienam. Ieteicams 20 g želatīna izšķīdināt 1 l ūdens.
Ražotājs
Dr. Oetker s. r. o. Ladova 14, Bratislava, Slovakia
Uzglabāšanas nosacījumi
Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Uzglabāšanas temperatūra: no 10°C līdz 25°C.
Iepakojums
Polietilēns

Uzturvērtība (100 g/ml)

Enerģētiskā vērtība 1516,00 kJ / 357,00 Kcal
Tauki 0,00 g
Piesātinātas taukskābes 0,00 g
Ogļhidrāti 0,00 g
Cukuri 0,00 g
Olbaltumvielas 89,00 g
Sāls 1,20 g

Ieteicamā dienas deva

  • Enerģētiskā vērtība 357 Kcal
    1516 kJ
    17,8%
  • Tauki 0 g
    0%
  • Piesātinātas taukskābes 0 g
    0%
  • Ogļhidrāti 0 g
    0%
  • Cukuri 0 g
    0%
  • Olbaltumvielas 89 g
    178%
  • Sāls 1,2 g
    50%

Cita informācija

Izcelsmes valsts:
Ungārija
Neto daudzums (g/ml):
20
Zīmols:
Dr. Oetker
Piegādātāja kontaktinformācija:
UAB “Dr. Oetker Lietuva” Kernavės st. 88-139, Vilnius
Piegādātājs:
maxima

Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.