- Apraksts
- Cāļa Gredzeni TALLEGG saldēti.
- Sastāvdaļas
- cāļa fileja (39%), ūdens, rīvmaize (satur KVIEŠUS), SOJAS olbaltumvielas, OLU baltuma masa, sāls, skābuma regulētājs: E262, aromatizētāji, garšvielas (satur kurkumu, papriku), cukurs, KVIEŠU milti, biezinātājs: E415.
- Alergēns
- Sastāvs: graudaugi kas satur lipekli, piens un tā produkti, sojas pupas un to produkti, sinepes un to produkti, selerijas un to produkti
- Lietošanas instrukcija
- Produktu pirms lietošanas atkausē. Izņemiet produktu no iepakojuma, sildiet produktu pannā uz vidējas uguns 6 minūtes vai cepeškrāsnī +180°C temperatūrā 10 minūtes, vai mikroviļņu krāsnī 1-2 minūtes / 750 W.
- Ražotājs
- "AS ""HKScan Estonia"", Roodevälja küla, Rakvere vald, 44207 Lääne-Virumaa, Eesti "
- Uzglabāšanas nosacījumi
- Pēc iepakojuma atvēršanas, produktu izlietot 48 stundu laikā. Pēc atkausēšanas atkārtoti nesasaldēt. Uzglabāšanas temperatūra: no -18°C līdz -18°C.
- Iepakojums
- Vakuuma polietilēns
Uzturvērtība (100 g/ml)
Enerģētiskā vērtība | 853,00 kJ / 203,00 Kcal |
Tauki | 8,80 g |
Piesātinātas taukskābes | 0,40 g |
Ogļhidrāti | 16,00 g |
Cukuri | 0,60 g |
Olbaltumvielas | 15,00 g |
Sāls | 1,50 g |
Ieteicamā dienas deva
-
Enerģētiskā vērtība
203 Kcal
853 kJ
10,2% -
Tauki
8,8 g
12,6% -
Piesātinātas taukskābes
0,4 g
2% -
Ogļhidrāti
16 g
6,2% -
Cukuri
0,6 g
1% -
Olbaltumvielas
15 g
30% -
Sāls
1,5 g
62,5%
Cita informācija
- Neto daudzums (g/ml):
- 300
- Zīmols:
- Tallegg
- Piegādātāja kontaktinformācija:
- HKScan Latvia AS
- Piegādātājs:
Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.